Джеймс Пиърс разкри какво знае за интереса на „Ливърпул“ към футболиста на „Лийдс Юнайтед“ Рафиня

Журналистът Джеймс Пиърс сподели какво знае за интереса на „Ливърпул“ към крилото на „Лийдс Юнайтед“ Рафиня.

Появиха се спекулации в последните седмици, че бразилецът ще премине на „Анфийлд“ през лятото, но Пиърс твърди, че това може да си останат само спекулации, като каза, че не е осведомен дали реално се работи по въпроса.

Пиърс написа: „Не съм осведомен дали реално има нещо в тези спекулации. Лятото е далеч и трансферните планове може да се променят в зависимост от това какво ще се случи в следващите месеци.“

Пиърс е един от най-добре информираните журналисти, които пишат за тима от „Анфийлд“, и щом той не е чувал нещо конкретно във връзка с този слух, може да се приеме, че разговорите не са в напреднала фаза.

Феновете на „Лийдс“ може да си отдъхнат за момента, докато феновете на мърсисайдци ще очакват положителни новини в следващите седмици и месеци.

Рафиня е изключително талантлив играч, така че не е изненадващо да бъде свързван с клуб със статута на „Ливърпул“, но може би слуховете са твърде прибързани.

По всичко изглежда, че това ще бъде слух, който ще присъства до края на летния трансферен прозорец.

Още за интереса на „червените“ към Рафиня може да прочетете тук: http://otbor.bg/manchestar-yunajted-mozhe-da-izmestyat-livarpul-ot-borbata-za-podpisa-na-rafinya