„Ливърпул“ се свързват с Адриен Рабио

Адриен Рабио

Адриен Рабио

Ако се вярва на последните слухове, потвърдени от достоверни източници, близки до „Анфийлд“, отборът на „Ливърпул“ се е свързал с агента на Адриен Рабио и иска да подпише предварителен договор с играча през януари.

23-годишният полузащитник на „Пари Сен Жермен“ и Франция има една година до края на договора си и отказва опитите на своя клуб да подпише нов договор, което наклони спекулациите не към това дали ще напусне, а къде и кога ще осъществи трансфер.

Сега „И Ес Пи Ен“ твърдят, че „Ливърпул“ поддържат контакт с агента на играча и искат да подпишат предварителен договор с Рабио през зимата. Ако това е вярно, „Ливърпул“ няма да бъдат единственият тим, който иска да привлече младата френска звезда през лятото със свободен трансфер.

В последните месеци имаше постоянно слухове, че футболистът ще премине в „Барселона“, като тази седмица се появиха слухове от Италия, че играчът най-вероятно ще осъществи трансфер в „Милан“. Рабио беше свързван и с отборите на „Арсенал“, „Тотнъм“ и „Манчестър Юнайтед“.

Накратко, не липсват кандидати за подписа на Адриен Рабио, и има слухове, че който от тях успее да се пребори за подписа на френския национал, ще се опита да подпише предварителен договор с него през януари и да го привлече на по-ниска цена.

„Пари Сен Жермен“ правят отчаяни опити да подпишат нов договор с Рабио в последно време, но играчът отхвърля всички опити на френския клуб, като смята, че не получава достатъчно игрово време, и иска да премине в друг отбор.

Ако игровото време е основното притеснение на футболиста, това, че започна и игра през целите 90 минути в първите четири мача на „Пари Сен Жермен“, може би е знак, че ще получи желаните минути на терена, и може да подпише нов договор с френския гранд.

Туитър акаунтът на „Отбор.bg“ съобщи за интереса към Адриен Рабио в средата на миналия месец: http://liverpool.operatura.info/?p=3436