Фабиньо извън състава поради тактически причини

Фабиньо

Фабиньо

Юрген Клоп оставил струващия 40 милиона паунда Фабиньо извън състава на „Ливърпул“ за срещата с „Кристъл Палас“ поради тактически причини, твърди уважаван журналист.

Кореспондентът за „Ливърпул“ на „Ивнинг Стандарт“ Дейвид Линч сподели това в своя личен акаунт в туитър в понеделник преди срещата от 20 часа английско време между „Кристъл Палас“ и „Ливърпул“, и заяви, че Фабиньо е бил напълно здрав.

Той добави, че тези неща ще се случват постоянно, ако всички са здрави в тима на мърсисайдци, и че Клоп ще трябва да взима много трудни решения като това.

Доминик Кинг от „Дейли Мейл“ потвърди, че Фабиньо е бил на „Селхърст Парк“ и че е бил оставен извън отбора най-вероятно поради тактически причини.

Дейвид Линч написа в туитър: „Без Фабиньо в отбора тази вечер, въпреки че полузащитникът е напълно здрав. Това ще се случва постоянно в „Ливърпул“ през този сезон, ако всички са здрави. Предстоят трудни решения за Клоп.“

Доминик Кинг каза: „Фабиньо е на „Селхърст Парк“, но не е в състава. Предполагам, че става въпрос за тактическо решение; Клоп многократно е подчертавал, че ще е нужно време на Фабиньо да се установи и нагоди, по подобие на Окслейд-Чембърлейн миналата година.“

В същото време легендата на „Ливърпул“ Джон Олдридж сподели, че е видял промяна в защитата на „червените“ този сезон. Повече може да прочетете в „Отбор.bg“ на адрес: http://otbor.bg/neshho-se-promeni-v-livrpul-i-tova-ne-sa-samo-igrachite-tvrdi-dzhon-oldridzh.