„Ливърпул“ отхвърлиха нова оферта за Филипе Коутиньо от страна на „Барселона“

Филипе Коутиньо

Филипе Коутиньо

Отборът на „Барселона“ направи нова оферта за звездата на „Ливърпул“ Филипе Коутиньо.

Според информация от изминалата седмица, двата клуба продължават да преговарят преди началото на януарския трансферен прозорец, защото „Барселона“ искат да приключат със сделката през зимата, вместо да чакат до лятото.

Слуховете в Испания твърдят, че мърсисайдци са отхвърлили последната оферта на „Барселона“, която е била на стойност малко над 106 милиона паунда.

Твърди се, че „Ливърпул“ искат 132 милиона паунда, но официалните лица на каталунците смятат, че трансферният балон се е спукал, и техните шансове да привлекат Коутиньо по-евтино са подпомогнати от желанието на играча най-накрая да осъществи желания си трансфер в посока „Ноу Камп“.

В същото време според информация от Франция, добрият приятел на Филипе Коутиньо Неймар се опитва да го убеди да отхвърли „Барселона“, и да се присъедини към него в „Пари Сен Жермен“, които искат да направят оферта на „Ливърпул“ за Коутиньо.

Според достоверни източници на блога, разговорите между двата клуба продължават. Те продължават да твърдят, че Коутиньо почти сигурно ще напусне „Ливърпул“, като Юрген Клоп няма нищо против това да се случи.

Ако бяхте на мястото на Филипе Коутиньо, къде бихте продължили Вашата кариера?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...