Марко Груич с нова контузия

Марко Груич

Марко Груич

Полузащитникът на „Ливърпул“ Марко Груич е получил нова контузия, твърдят източници, близки до „червените“.

20-годишният футболист започна да тренира отново на „Мелууд“, след като беше извън терена повече от два месеца заради контузия в сухожилието.

Ако се вярва на последните слухове, играчът е пропуснал няколко тренировки, тъй като има притеснения, че е получил нова контузия.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, смятат, че Груич е скъсал сухожилия в своя глезен при контузия, причинена по време на тренировка от Жоржиньо Вайналдум. Твърди се, че „Ливърпул“ са се опитали да „запазят тишина по въпроса“, а играчът ще бъде извън терена поне още един месец.

Източниците споделиха, че агентът на бившия футболист на „Цървена Звезда“ се е надявал, че футболистът ще се възстанови от първоначалната си контузия, за да осъществи трансфер под наем през този месец.

В същото време мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп говори за бъдещето на своите леви защитници Джеймс Милнър и Алберто Морено. Повече може да прочетете в материала на „Отбор.bg“ на адрес http://otbor.bg/livrpul-nyama-da-kupuvat-nov-lyav-bek-prez-lyatoto