Даниел Стъридж все по-близо до „Ливърпул“ след успешни медицински прегледи

Даниел Стъридж

Даниел Стъридж

Трансферът на Даниел Стъридж в „Ливърпул“ е все по-близо до това да се случи, след като футболистът на „Челси“ премина успешно медицинските прегледи. Това съобщава сайтът „Клик Ливърпул“.


Английският национал беше вчера в Мърсисайд, където е преминал преглед при медицинския екип на „Ливърпул“ преди трансфера си на стойност 12 милиона паунда следващия месец.

„Ливърпул“ нямат официалното право да завършат трансфера, преди трансферният прозорец да отвори на втори януари, но искат да подготвят всички детайли, за да приключат сделката по възможно най-гладкия начин.

Временният наставник на „Челси“ и бивш мениджър на „Ливърпул“ Рафаел Бенитес потвърди, че Стъридж е на „Мелууд“ след победата на лондончани над „Астън Вила“ с 8:0.

Бенитес каза: „Информацията, която имам, е, че той е бил там днес на медицински преглед.“

„Но нямаме друга информация в момента.“

Брендън Роджърс иска да привлече нови футболисти възможно най-рано, но преговорите със Стъридж влязоха в задънена улица по-рано през седмицата заради различия в плащанията за представителите на 23-годишния футболист. Тези различия бяха разрешени успешно.

Бившото крило на „Ливърпул“ Том Инс също ще се завърне на „Анфийлд“ през януари, като мърсисайдци са близко до сделка на стойност 6 милиона паунда с „Блекпул“.

Радваш се на трансферите на Стъридж и Инс? Сподели своето мнение във форума „90soccerstreet.com“ тук.