„Ливърпул“ се срещат с агента на Гастон Рамирес

Гастон Рамирес

Според източник, близък до „Ливърпул“, официални представители на мърсисайдци са се срещнали с Пабло Бетенкорт – агентът, който представлява Гастон Рамирес.


Бетенкорт си призна преди време, че е в Обединеното кралство за разговори с „клуб от „Премиършип“”, което доведе до редица спекулации за това кой отбор може да бъде.

„Ливърпул“ полагат много усилия, за да привлекат 21-годишния футболист на „Анфийлд“, но са изправени пред конкуренцията на други отбори от „Висшата лига“. Бетенкорт се опитва да наклони везните в полза на „Манчестър Сити“, но според достоверна информация Рамирес иска да чуе офертата на „Ливърпул“.

Източникът сподели: „Играчът не е мотивиран от парите.“

„Има много голяма възможност „Ливърпул“ да успеят да приключат успешно сделката. Разговорите с агента не бяха нито положителни, нито отрицателни, но има шанс той (Гастон Рамирес) да се присъедини към Брендан (Роджърс) след последния мач в Америка.“

Въпреки положителната информация за феновете на „Ливърпул“ относно Рамирес, все още не е ясно дали уругвайският футболист ще дойде на „Анфийлд“. Агентът на играча определено иска да наклони везните в полза на „гражданите“. Разбира се, играчът, а не агентът ще вземе крайното решение за това къде ще играе следващия сезон.

Източник: „Копток“

Вярваш ли, че Гастон Рамирес ще дойде на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...