Трансферна цел на „Ливърпул“ преминава медицински прегледи, „червените“ все още не са се отказали от Рамирес

Фабио Борини

Фабио Борини

Фабио Борини пристигна в Мърсисайд, за да премине медицински прегледи преди очаквания му трансфер на „Анфийлд“.


Италианският нападател ще струва на „Ливърпул“ между 10 и 12 милиона паунда в зависимост от различните източници на информация. Мърсисайдци се надяваха да го привлекат само за осем милиона паунда.

В същото време според достоверни източници, близки до „Анфийлд“, „Ливърпул“ все още не се е отказал да преследва Гастон Рамирес.

Йън Айре все още не е затворил вратата пред Рамирес, въпреки че агентът на футболиста се опитва да насочи клиента си към друг клуб, а „Болоня“ иска Рамирес да остане поне още една година при тях.

Айре се опитва да намали исканите от „Болоня“ 20 милиона паунда, но италианският клуб е заел твърда позиция и не иска да отстъпи.

Засега трансферът на Рамирес е малко вероятно да се случи, но „Ливърпул“ все още не са се отказали напълно.

В същото време продължават опитите на „Ливърпул“ да убедят Кристиан Тело от „Барселона“ да напусне „Ноу Камп“ за ново предизвикателство на „Анфийлд“.

Интересът към Тело не е нов. Той заяви по-рано тази седмица, че иска да остане на „Ноу Камп“, но това не е отказало „Ливърпул“ и разговорите със сигурност продължават.

Алешандре Пато

Алешандре Пато

Източници, близки до „Ливърпул“, съобщиха също така, че лично Брендън Роджърс е разговарял с агента на Алешандре Пато Гилмар Велоз. Твърди се, че нападателят обмисля да напусне „Милан“, тъй като „Пари Сен Жермен“ имат сериозен интерес към него.


Все още няма информация за някаква официална оферта от страна на „червените“ за Пато, но „Милан“ и „Ливърпул“ разговарят по въпроса.