„Фенербахче“ с интерес към Алберто Акуилани

Алберто Акуилани

Алберто Акуилани

Турският отбор „Фенербахче“ има интерес към полузащитника на „Ливърпул“ Алберто Акуилани.


Това не е първият път, в който „Фенербахче“ имат желание да привлекат Акуилани на „Шюкрю Сарачоглу“, но предишните пъти трябваше да откажат заради високата цена, която „Ливърпул“ искат за 28-годишния италианец.

Треньорът на „канарчетата“ Айкут Коджаман отново е подновил интереса си към Алберто Акуилани, след като Емре Бельозоглу ще премине в „Атлетико Мадрид“ през следващия сезон. Коджаман се надява да вземе италианския полузащитник на ниска цена, след като „Ливърпул“ имат желание да се освободят от високата заплата на Акуилани.

Алберто Акуилани беше отдаден под наем на „Ювентус“ и „Милан“ през изминалите два сезона, като треньорът на „Милан“ Масимилиано Алегри изрази желание да вземе играча под наем за още един сезон.

Мърсисайдци обаче нямат желание да дават отново под наем Акуилани. Новият мениджър на „Ливърпул“ Брендън Роджърс заяви, че иска да даде нов шанс на италианеца, но се твърди, че „червените“ биха се разделили с него, ако някой клуб предложи шест милиона паунда за бившия футболист на „Рома“.

Източник: „Фуутилейтест“