Брендан Роджърс, Роберто Мартинес, Юрген Клоп, Йън Айре

Брендан Роджърс

Брендан Роджърс

Според източник, близък до „Анфийлд“, собствениците на „Ливърпул“ предпочитат мениджъра на „Суонзи“ Брендан Роджърс пред Роберто Мартинес, въпреки че мениджърът на „Уигън“ остава фаворит според букмейкърите да наследи Кени Далглиш.


Роджърс може и да е отхвърлил първоначалното предложение на „Фенуей“, но е показал по един или друг начин, че ще приеме мястото, ако му бъде предложено реално.

Мениджърът на „Суонзи“ е предпочел да не приеме официално предложението за разговор с американците, за да не наруши хармонията и бойния дух в клуба от Уелс.

Юрген Клоп продължава да бъде свързван с „червените“, като неговата кандидатура се харесва от хората, които участват в избора на нов мениджър на „Ливърпул“.

В същото време стана ясно, че изпълнителният директор на „Ливърпул“ Йън Айре със сигурност е в отпуска в момента, което би трябвало да означава, че повечето неща са решени вече в клуба, но засега нямам потвърждение на това.

Днес се очаква да излезе още информация във връзка с „Ливърпул“ и Роберто Мартинес, което няма да е странно предвид постоянните изказвания на собственика на „Уигън“ Дейв Уилън.

Източник: „Копток“