„Ливърпул“ готови да финансират сделка от 20 милиона паунда за Матиас Суарес

Матиас Суарес

Матиас Суарес

Отборът на „Ливърпул“ е готов да закупи още един Суарес. Мърсисайдци са готови да се разделят с 20 милиона паунда за нападателя на „Андерлехт“ Матиас Суарес.

Футболният директор на „Ливърпул“ Деймиън Комоли е наблюдавал 23-годишния аржентинец през изминалите месеци, като мърсисайдци са само един от клубовете от „Премиършип“, които наблюдават Суарес.

Това твърди английското издание „Съндей Мирър“.

„Уест Бромич“ и все още неизвестен клуб също са обявили пред „Андерлехт“ своя интерес към аржентинския футболист, но се твърди, че финансовата сила на „червените“ прави отбора фаворит за подписа на Матиас Суарес.

Деймиън Комоли е шокиран от високата цена, която „Андерлехт“ искат за футболиста, но мениджърът на белгийския клуб Херман ван Холсбеек разкри, че няколко клуба от високо ниво са заинтересовани от подписа на Суарес.

В същото време се появи поредното потвърждение на информацията, че Единсон Кавани е една от основните трансферни цели на „Ливърпул“.

За сериозния интерес на мърсисайдци към Кавани писах още в края на ноември в „Отбор.bg“, в блога също може да намерите интересна информация за желанието на „Ливърпул“ да привлекат съотборника на Луис Суарес от националния отбор на Уругвай.

„Отбор.bg“ и „Liverpool.Operatura.Info“ все още не са най-четените спортни сайтове в България, но със сигурност всички, които пишем за тях, подбираме най-добрите източници и поднасяме информацията преди останалите издания на български език. Ако харесвате два сайта, ще се радвам да споделяте новините във вашите „Фейсбук“ профили, във форумите, които четете, както и с вашите приятели.