Легенда на „червените“ от Мърсисайд: Фъргюсън има зъб на „Ливърпул“

Ян Мьолби

Ян Мьолби

Легендата на „Ливърпул“, полузащитникът Ян Мьолби, обвини мениджъра на „Манчестър Юнайтед“ Александър Фъргюсън, че има зъб на „Ливърпул“.

След като „Юнайтед“ победи „Ливърпул“ с 2:1 миналата събота на „Олд Трафорд“, Фъргюсън направи глупави и лицемерни коментари във връзка с Луис Суарес, като заяви, че Кени Далглиш трябва да извади Саурес от отбора заради отказа му да се здрависа с Патрис Евра.

Ян Мьолби никога не се е страхувал да говори това, което мисли, и поради тази причина той разкритикува остро мениджъра на „Юнайтед“ в „Ливърпул Екоу“:

„Никой не излезе чист от тази история, в това число Евра и Алекс Фъргюсън.“

„Всички знаем, че Фъргюсън има зъб на „Ливърпул“. Той видя възможност да забие нож в гърба на противника и го направи.“

„Той знае много добре как ще повлияят неговите думи на Суарес.“

Мьолби е поредният бивш футболист на „Ливърпул“, който критикува изявленията на Фъргюсън. По-рано през седмицата Кевин Кийгън заяви, че Фъргюсън не е имал право да каже това, което каза във връзка със Суарес, и обвини мениджъра на „Юнайтед“, че е ескалирал ситуацията.

Ян Мьолби твърди, че „Ливърпул“ няма да продадат Суарес въпреки коментара на Фъргюсън, и смята, че клубът има за какво все още да играе през този сезон:

„Ако погледнем сезона, ще видим, че ние сме на финала за „Карлинг Къп“, в петия кръг сме за „ФА Къп“ и се борим за място в „Шампионската лига“ – има за какво да играем все още.“