Лавези може да подпише с „Ливърпул“, твърди експерт, Далглиш може да напусне „Анфийлд“

Езекил Лавези

Езекил Лавези

Според експерта по южноамерикански футбол Хосе Алберти, който често е бъркан за агент на Езекил Лавези, е възможно 26-годишният футболист на „Наполи“ да премине на „Анфийлд“ през следващия сезон.

Алберти каза в интервю пред радио „КалчоМеркато“: „Езекил Лавези със сигурност ще напусне Неапол в края на сезона, но няма да остане в Италия. Той ще отиде в Англия и ще подпише с „Ливърпул“.“

Бившият мениджър на „Ливърпул“ Рафаел Бенитес също се интересуваше от Лавези.

В същото време според потребителя в „Туитър“ @Agent_ITK, за когото се твърди, че споделя сравнително достоверна информация, собствениците на „Ливърпул“ смятат, че отборът не прави необходимия прогрес под ръководството на Кени Далглиш и той ще бъде сменен в края на сезона.

Далглиш ще заеме някаква друга позиция в горните нива на управлението на клуба. Твърди се, че шотландският мениджър ще трябва да приеме решението на собствениците, тъй като иска да остане в „Ливърпул“.

Засега това е само слух, непотвърден от някои от моите по-достоверни източници. Но трябва да се има предвид, че вече се чува за възможността Жозе Моуриньо да застане начело на „Анфийлд“.