„Ливърпул“ свързвани с Том Хъдълстоун, Кристиан Киву и Карлос Тевес

Том Хъдълстоун

Том Хъдълстоун

Според последните слухове „Ливърпул“ са насочили своя интерес към Том Хъдълстоун.

24-годишният полузащитник на „Тотнъм“, който в момента се възстановява след операция на глезена, е наблюдаван от Деймиън Комоли, който привлече Хъдълстоун от „Дарби“ при „шпорите“.

В края на миналия месец писах, че „Ливърпул“ започват да се подготвят за времето, когато Стивън Джерард няма да играе. Поради тази причина най-вероятно отборът на „Ливърпул“ ще бъде свързван с най-различни полузащитници през 2012 година. Тази новина беше преди последната контузия на Джерард, така че няма място за притеснения, английският национал все още възнамерява да играе няколко години.

Кристиан Киву

Кристиан Киву

В същото време „червените“ продължават да бъдат свързвани с Кристиан Киву. Според слухове от Италия, „Ливърпул“ се интересуват от 31-годишния защитник на „Интер Милано“. Според запознати мърсисайдци са осъществили контакт с представители на футболиста, но все още не е имало официална оферта за него.

Представителят на Карлос Тевес Киа Джорабчиан е водил преговори с агенти, представляващи „Ливърпул“. Джорабчиан се опитва да осигури нов клуб от „Премиършип“ на Тевес и „Ливърпул“ е един от клубовете, с които агентът на аржентинската звезда е преговарял.

Цялата статия за Карлос Тевес може да прочетете в „Отбор.bg“ тук.

Интересът на мърсисайдци към Тевес датира от няколко години насам. Повече за това може да прочетете в старата версия на блога тук.

Очаква се да има ръст на трансферните слухове, свързани с „Ливърпул“, след втората седмица на ноември.