„Ливърпул“ желаят Николо Барела, но „Интер“ искат 90 милиона евро за полузащитника, съобщава италианската медия

Отборът на „Ливърпул“ има интерес към Николо Барела, но според информация от италианската печатна медия от миналата седмица „Интер“ искат 90 милиона евро за полузащитника от Сардиния.

„Кориере дело спорт“ съобщава, че италианският полузащитник привлича вниманието на много тимове, като един от тях е „Ливърпул“, който беше свързван с играча в миналото.

Николо Барела поднови договора си с „Интер“ през изминалия сезон и е ключова част както от проекта на Симоне Индзаги, така и от тима на Роберто Манчини.

Твърди се, че заради тези причини, както и факта, че играчът не е заинтересован от това да напусне „Интер“, „нерадзурите“ са обявили цена от 90 милиона евро за италианеца.

„Интер“ не желаят да имат за задача да търсят заместник на Николо Барела, тъй като играчът може да бъде основна част от тима за години напред.

Един от най-достоверните източници на блога, близък до мърсисайдци, споделя, че Барела все пак има интерес да играе на „Анфийлд“:

„Заслужава си човек да наблюдава ситуацията около Николо Барела. Той иска този трансфер, Клоп също. Ще се случи ли? Не съм сигурен, но ще се радвам, ако се осъществи.“

Джуд Белингам остава основна трансферна цел на Клоп за полузащитата през 2023-а година, но определено Барела е опция сега за „червените“. „Интер“ имат нужда от средства за предстоящите трансфери.