Репортаж: Юрген Клоп желае „феноменален“ футболист на „Уотфорд“, но Майкъл Едуардс иска „Ливърпул“ да подпишат с 24-годишна звезда на „Барселона“

Усман Дембеле

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп все още харесва Исмаила Сар, твърди английското издание „Тиймток“.

Появи се информация, че мърсисайдци искат да подпишат с атакуващия футболист на „Барселона“ Усман Дембеле със свободен трансфер през следващото лято.

Спортният директор на „червените“ Майкъл Едуардс е казал на ръководството на клуба, че то трябва да се възползва от шанса да привлече 24-годишния национал на Франция на „Анфийлд“ със свободен трансфер в края на сезона.

Ако се вярва на слуховете, мениджърът на „Ливърпул“ Клоп иска крилото на „Уотфорд“ Сар, който беше в радара на мърсисайдци и през лятото на 2021-а година.

Клоп е „голям почитател“ и на Дембеле, се твърди в репортажа.

Дембеле е много добър атакуващ играч, но смятам, че „Ливърпул“ трябва да привлекат Сар.

Вярно е, че Дембеле ще премине без трансферна сума през следващото лято, но бившата звезда на „Борусия Дортмунд“ имаше проблеми с контузиите в „Барселона“ през изминалите години.

Сар е на 23 години и играе в „Премиършип“. „Уотфорд“ ще поискат много пари за крилото, но в дългосрочен план националът на Сенегал, описан от своя съотборник Бен Фостър като „плашещ“ и „феноменален“ в канала на „Премиър лийг“ в ютюб през септември, ще се окаже по-добра инвестиция.

Сар има четири гола в седем мача във „Висшата лига“ през този сезон.