„Ливърпул“ наблюдават нападател на „Валенсия“

Феран Торес

Ако се вярва на последните слухове, „Ливърпул“ наблюдават отблизо атакуващия футболист на „Валенсия“ Феран Торес.

20-годишният играч е в отлична форма за „прилепите“ през сезон 2019-2020, като има шест гола и седем асистенции в 35 мача във всички състезания.

„Барселона“ бяха свързвани напоследък с испанеца, но се твърди, че са се отказали от надпреварата за неговия подпис.

Английското издание „Дъ Мирър“ информира, че „Ливърпул“ следят Феран Торес, като обмислят дали да не го привлекат на „Анфийлд“ през летния трансферен прозорец.

Клаузата за откупуване в сегашния договор на Торес е 100 милиона евро, но се смята, че „Валенсия“ имат затруднения да го убедят да подпише удължаване на своя договор, който изтича през юни 2021-а година.

„Реал Мадрид“, „Ювентус“ и „Манчестър Сити“ също са почитатели на таланта на Торес.

„Отбор.bg“ информира преди около две години за интереса на мърсисайдци към Феран Торес: http://otbor.bg/livrpul-nablyudavat-feran-tores

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, твърдят, че Торес, заедно с други нови попълнения за тима, е трябвало да бъдат разглеждани на среща в края на март. Срещата обаче е била отложена, но клубът възнамерява да поднови тези разговори с помощта на видео конференции, след като стане възможно те да бъдат направени.

В същото време се появиха слухове, че Адриан може да напусне „червените“: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=815.msg937#msg937