„Ливърпул“ посрещат важни гости на мача срещу „Уест Хам“

Достоверни източници, близки до „Ливърпул“, споделиха, че „червените“ са имали гости от агенцията „Елит Проджект Груп“ по време на мача срещу „Уест Хам“ в понеделник.

„Елит Проджект Груп“ представляват Шей Оджо, но по-важното е, че представляват няколко играчи, към които „Ливърпул“ имат интерес, в това число Джейдън Санчо и Тод Кантуел.

Агенцията представлява и младата звезда на „Арсенал“ Букайо Сака, който наскоро беше свързван с трансфер в посока „Анфийлд“. Това е играч, когото мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп похвали наскоро. „Арсенал“ се опитват да накарат Сака да подпише нов договор, но се смята, че „Ливърпул“ правят опити да подпишат с него. Според източниците обаче, това е малко вероятно да се случи.

Предполага се, че в дневния ред са били включени преговори за Тод Кантуел и Сака. Името на Санчо не се споменава, но това не означава, че той е извън радара на „Ливърпул“. Малко е наивно да се смята, че „Елит Проджект Груп“ ще бъдат гости на клуба, а името на звездата на „Борусия Дортмунд“ няма да бъде замесено в разговора. Кантуел е бил основната тема в дневния ред, или поне така клубът иска останалите да смятат.