„Ливърпул“ фаворити за подписа на Тод Кантуел в надпревара с още три отбора от „Премиършип“

Тод Кантуел

Ако се вярва на последните слухове, „Ливърпул“ са фаворити да привлекат полузащитника на „Норич“ Тод Кантуел, към когото имат интерес още три отбора от „Висшата лига“.

21-годишният футболист впечатлява с представянето си за тима на Даниел Фарке, и се очаква да остане в „Премиър лийг“, ако „канарчетата“ изпаднат в края на сезона.

В момента „Норич“ са последни в класирането, но въпреки това Кантуел успя да вкара шест гола и да направи две асистенции.

Според „Ди Атлетик“ Юрген Клоп харесва Кантуел, който игра през целите 90 минути при победата на „Ливърпул“ с 1:0 на „Кароу Роуд“ в събота вечерта.

Твърди се, че мърсисайдци ще срещнат сериозна конкуренция за неговия подпис в лицето на „Манчестър Сити“, „Манчестър Юнайтед“ и „Тотнъм Хотспър“, които се интересуват от полузащитника, който има един мач за националния отбор на Англия до 21 години.

Кантуел има договор с „канарчетата“ до 2022-а година, като тимът на Фарке е готов да поиска 30 милиона паунда за англичанина.

„Отбор.bg“ съобщи за интереса на „червените“ към Тод Кантуел в края на януари: http://otbor.bg/ekskluzivno-karl-hajnts-forster-dzhejdan-sancho-tod-kantuel