„Ливърпул“ се интересуват от Тод Кантуел, твърди Дейвид Орнщайн от „Ди Атлетик“

Тод Кантуел

Отборът на „Ливърпул“ често е свързван със специфичен тип играчи: млади, решителни и сравнително евтини. Мърсисайдци рядко са свързвани с многомилионни трансфери за най-желаните таланти, освен, разбира се, когато става въпрос за Джейдън Санчо и Килиан Мбапе, но те си остават нереалистични цели, въпреки че „Отбор.bg“ информира, че „червените“ имат голямо желание да привлекат Санчо. Дейвид Орнщайн свърза „Ливърпул“ с оферта за Тод Кантуел от „Норич“.

В началото на месеца „Ливърпул“ бяха свързвани с още двама футболисти на „Норич“ в лицето на Джамал Люис и Емилиано Буендия.

Кантуел има 17 мача за „канарчетата“ през този сезон, като вкара шест гола и направи две асистенции в „Премиър лийг“. Атакуващият полузащитник вкара голове в големите мачове, като най-запомнящ се е победният му гол срещу „Манчестър Сити“ по-рано през сезона.

„Ливърпул“ показаха в последните години, че могат да привличат футболисти от изпадащите отбори и да ги превръщат във футболисти от световна класа, така че има смисъл от трансфера на Кантуел.

Емилиано Буендия също може да се окаже много добра покупка, като се има предвид невероятната му статистика за създадени шансове.

В същото време „червените“ продължават да бъдат свързвани с Тимо Вернер: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=769.msg930#msg930