Стив Никол поставя под въпрос слуховете около Мохамед Салах и Ювентус

Мохамед Салах

Легендата на „Ливърпул“ Стив Никол коментира слуховете, свързващи национала на Египет Мохамед Салах и италианския гранд Ювентус.

Салах направи изключително начало на сезона, като отбеляза осем гола и направи четири асистенции във всички турнири, в които участва за мърсисайдци досега.

27-годишният футболист наскоро претърпя контузия в коляното срещу „Тотнъм Хотспър“ миналата седмица и беше заменен четири минути преди края на редовното време.

След срещата Салах беше свързван с „Ювентус“, след като базираният в Торино вестник „Тутоспорт“ информира, че емисари на шампиона на Италия са били на „Анфийлд“, за да наблюдават Салах в мача между „червените“ и „шпорите“.

Легендата на мърсисайдци Стив Никол се изсмя на интереса на „Ювентус“ към Мохамед Салах, като каза, че бившият играч на „Рома“ би трябвало да се чувства добре в „Ливърпул“.

Никол каза пред „И Ес Пи Ен“: „Защо да иска да премине в „Ювентус“? Може ли някой да ми каже?“

„Не искам да звуча неуважително към „Ювентус“, но в момента той играе за европейските шампиони, които са фаворити за спечелването на „Премиър лийг“. Защо?“

В момента „Ливърпул“ са начело в класирането на „Висшата лига“ с 31 точки, с шест повече от своите съперници „Манчестър Сити“.

Мърсисайдци се класираха също така за четвъртфиналите на „Карабао Къп“ в сряда, след като победиха „Арсенал“ с 5:4 при дузпите.

Салах игра 65 минути при победата на „Ливърпул“ над „Астън Вила“ в събота.

Достоверни източници на блога споделиха, че не е имало разговори между „Ювентус“ и „Ливърпул“ за някой от играчите на „червените“, като очевидно Мохамед Салах не се продава.

В същото време „Ливърпул“ са свързвани със звездата на „Кристъл Палас“ Уилфрид Заха и младия футболист на „Валенсия“ Феран Торес.