Садио Мане, Роберто Фирмино, Мохамед Салах

Садио Мане

Според достоверни източници, близки до „Ливърпул“, „Реал Мадрид“ разгласяват по различни канали, че искат да се срещнат с агента на Садио Мане за предварителни разговори. Испанският клуб наблюдава ситуацията около Мане от повече от година насам, като той трябваше да отговаря на тези слухове през май и септември.

Възможно е спекулациите да се засилят след януари, както се случи с Луис Суарес и Филипе Коутиньо.

Въпреки това феновете на „Ливърпул“ не трябва да се притесняват. „Реал Мадрид“ бяха в контакт с лагера на Салах преди известно време, но нищо не излезе от това, така че феновете на мърсисайдци все още не трябва да натискат паник бутона.

Името на Фирмино може и да е в новините в момента, но източници, близки до „червените“, смятат, че феновете трябва да наблюдават ситуацията около Мане. Както беше споделено в блога и в „Отбор.bg“, „Ливърпул“ се подготвят, ако един от тримата атакуващи футболисти напусне. Няма никакви слухове, че клубът ще позволи да бъдат продадени, просто „Ливърпул“ имат план, ако някой от Мане, Фирмино или Салах иска да напусне на всяка цена.

На този етап няма обяснение защо има слухове около Роберто Фирмино. Това може би е свързано с неговата форма, но може и неговият агент да прави нещо на заден план, след като се появиха слухове за „Барселона“. В момента няма достоверни източници, които да потвърждават, че бразилският национал иска трансфер.

Салах ще бъде подложен на голям натиск от много влиятелни хора в Египет, ако „Реал Мадрид“ проявят силен интерес към него, но засега той изглежда щастлив на „Анфийлд“.

Има слухове около Мане, като се смята, че той би избрал да играе на „Сантяго Бернабеу“. Футболистът е напълно доволен в „Ливърпул“, но може би има стремежи, за които не се знае.