„Ливърпул“ наблюдават ситуацията около Филипе Коутиньо

Филипе Коутиньо

Ако се вярва на последните слухове, отборът на „Ливърпул“ имат желание да преподпишат с Филипе Коутиньо, като мърсисайдци внимателно наблюдават неговата ситуация в „Барселона“.

Коутиньо отхвърли възможността да отрече, че иска да напусне каталунския гранд през това лято, след като не успя да се наложи в „Барселона“ както се очакваше след трансфера му в „Ливърпул“ през януари 2018-а година.

Бразилският плеймейкър, който помогна на Бразилия да спечели „Копа Америка“ в домашното издание на турнира, беше преди свързван с трансфер в „Пари Сен-Жермен“ и „Манчестър Юнайтед“.

Испанският вестник „Мундо Депортиво“ твърди, че „Ливърпул“ също се интересуват от подписа на Коутиньо, ако могат да го привлекат на „Анфийлд“ на разумна цена.

„Барселона“ може да се видят принудени да се освободят от 27-годишния футболист срещу намалена трансферна сума, тъй като се опитват на всяка цена да подпишат с Антоан Гризман и Неймар, които ще струват по над сто милиона паунда всеки.

Един от най-достоверните източници на блога, близък до „Анфийлд“, сподели във връзка с Филипе Коутиньо:

„Агентът на Филипе Коутиньо е разговарял с „Ливърпул“, за да разбере дали те искат да подпишат с него. Играчът също е споделил чрез бивши съотборници, че е готов да се завърне обратно.“

„Клубът обмисля тази опция, но по всичко изглежда, че Клоп наблюдава някой друг.“

Източникът сподели информация и за Набил Фекир:

„Отборът на „Ливърпул“ отново го наблюдава, но „Олимпик Лион“ не искат обсъждат преразгледаната цена на футболиста, като двата клуба са на десет милиона паунда един от друг.“