„Ливърпул“ свързвани с подновен интерес към подписа на Набил Фекир

Набил Фекир
Набил Фекир

Ако се вярва на последните слухове, идващи от Франция и цитирани от „ТиймТок“, „Ливърпул“ са подновили своя интерес към футболиста на „Лион“ Набил Фекир.

25-годишният футболист трябваше да премине на „Анфийлд“ през изминалото лято, но притеснения относно контузия в неговото коляно по време на медицинските прегледи провалиха трансфера в последния момент.

Президентът на „Лион“ Жан-Мишел Ола наскоро потвърди, че атакуващият полузащитник има позволение да напусне клуба през лятото, след като отбеляза 12 гола и направи девет асистенции в „Лига 1“ през миналия сезон.

Според базираното в „Лион“ издание „Льо Прогрес“, цитирано от „Фуут01“, отборът на „Ливърпул“ се е завърнал на масата за преговори, но не е склонен да инвестира парите, които имаше намерение да инвестира през изминалото лято.

„Лион“ искаха 60 милиона паунда миналото лято за Фекир, но цената най-вероятно ще падне значително, тъй като футболистът има вече година по-малко до края на своя договор.

„Льо Прогрес“ твърди, че приятелският мач между „Ливърпул“ и „Лион“ следващия месец подсказва, че сделката отново е на дневен ред, като двата отбора ще обсъдят бъдещето на играча.