Интересът на „Ливърпул“ към Макси Гомес „охладнял“

Макси Гомес

Интересът на „Ливърпул“ към Макси Гомес е „охладнял“, твърди английското издание „Дейли Мейл“.

Нападателят на „Селта Виго“ беше свързван с мърсисайдци в миналото, като Юрген Клоп иска да добави нови подкрепления към атаката си.

Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино са футболисти от световна класа, но „Ливърпул“ нямат много опции при резервите.

Гомес беше спряган като потенциална трансферна цел на „червените“, след като отбеляза 13 гола в 34 мача през този сезон.

Но сега изглежда, че трансферът не е в плановете на „Ливърпул“, като клубът е насочил вниманието си към други опции.

„Дейли Мейл“ информират също така, че мърсисайдци искат да привличат играчи в началото на 20-те си години, „с работна етика, която да съвпада с философията на Юрген Клоп, и разумна цена.“

Крилото на „Виляреал“ Самюъл Чукууз, звездата на „Аякс“ Давид Нерес и полузащитникът на „Байер Леверкузен“ Юлиан Брант се споменават като истински трансферни цели на „Ливърпул“.

Не се очаква твърде ангажирано лято на „Анфийлд“, тъй като Клоп е доволен от по-голямата част от отбора. Източници на „Отбор.bg“ твърдят, че клубът в момента преговаря с двама играчи на стойност около 40 милиона паунда всеки: http://otbor.bg/dejvid-ornshtajn-ot-bi-bi-si-govori-za-transfernite-planove-na-livarpul-razkriva-dvete-sdelki-koito-shte-napravi-yurgen-klop-prez-letniya-transferen-prozorets