„Ювентус“ отправят оферта към „Ливърпул“ за Мохамед Салах, за да успокоят Кристиано Роналдо; готови са да предложат Пауло Дибала

Мохамед Салах

Отборът на „Ювентус“ има желанието да успокои Кристиано Роналдо, като отправи оферта за звездата на „Ливърпул“ Мохамед Салах, и е готов да предложи Пауло Дибала, за да убеди „червените“ да се разделят с национала на Египет.

„Ювентус“ искат да се възстановят на всяка цена след изненадващото си отпадане от „Шампионската лига“ от „Аякс“, които взеха втория голям скалп в състезанието.

По всичко изглеждаше, че италианският клуб ще продължи, когато Роналдо вкара срещу холандския тим, за да направи общия резултат 2:1.

Но „Аякс“ успяха да се преборят за впечатляващата победа в Торино, след като Дони ван де Бек и Матейс де Лигт отбелязаха, за да осигурят класирането на отбора си за следващия кръг.

Реакцията на Роналдо беше заглушена в социалните медии, но няколко италиански медии споделиха, че португалската суперзвезда е бил изключително вбесен.

Освен това 34-годишният футболист е изискал от „Ювентус“ да направят няколко големи трансфера през лятото, за да не започне да се замисля за своето бъдеще в тима на „старата госпожа“.

Шампионите на Италия имат една основна амбиция, и това е да спечелят „Шампионската лига“, и искат да се придържат към желанията на Кристиано Роналдо.

Според „Гадзета дело Спорт“ това е довело до желанието на „Ювентус“ да изберат Салах, който има поредния брилянтен сезон за „Ливърпул“, като своя трансферна цел.

Момчетата на Юрген Клоп са в борбата за спечелването на „Премиършип“ и „Шампионската лига“, като една от основните причини за това е формата на Салах, който има 23 гола през този сезон и оглавява голмайсторската класация на „Ливърпул“.

Твърди се, че египтянинът е приоритет номер едно в списъка на Масимилиано Алегри.

„Гадзета дело Спорт“ твърди също така, че „Ювентус“ са готови да предложат Дибала на тима от „Анфийлд“ с надеждата, че биха преговаряли за Салах.

Аржентинецът не изглежда щастлив, откакто Роналдо пристигна в „Ювентус“, и ако се вярва на последните слухове, той може да напусне Торино, за да получи повече време на терена.

„Реал Мадрид“ продължават да наблюдават ситуацията около Салах, като се появиха слухове по-рано тази седмица, че бившият нападател на „Рома“ се е скарал с Юрген Клоп и иска да напусне.

В края на февруари източник на блога сподели, че Салах ще остане на „Анфийлд“: http://liverpool.operatura.info/?p=3547

Същият източник сподели във връзка със слуховете за конфликт между Салах и Клоп:

„Искам да разсея този глупав слух, преди да се разпространи твърде много. Мо няма да ходи никъде. Няма истина в това, че мениджърът и Мо са се спречкали. Пълни глупости.“

„Мирише ми на това, което „Реал“ правят заедно с „Барса“ – започват да безпокоят играчите.“

Агентът на Мохамед Салах Рами Абас Иса също отхвърли слуховете, като използва игра на думи с името на изданието „Ас“, публикувало слуха: