„Ливърпул“ искат крилото на „Челси“ Калъм Хъдсън-Одой

Калъм Хъдсън-Одой

Ако се вярва на последните слухове, отборът на „Ливърпул“ е идентифицирал крилото на „Челси“ Калъм Хъдсън-Одой като потенциална трансферна цел.

Хъдсън-Одой премина през академията на отбора от западен Лондон и в момента има място в тима на Маурицио Сари, но 18-годишният футболист има малко повече от година до края на договора си и обмисля бъдещето си на „Стамфорд Бридж“.

„Байерн Мюнхен“ и „Борусия Дортмунд“ са свързвани с трансфер на тийнейджъра, но според германското издание „Билд“ „Ливърпул“ също имат интерес.

„Билд“ твърдят, че „Ливърпул“ наблюдават ситуацията около бъдещето на Калъм Хъдсън-Одой, като се смята, че англичанинът все още иска да напусне „Челси“.

„Челси“ може да задържат Хъдсън-Одой до 2020-а година, но със сигурност „сините“ ще получат многомилионни оферти за футболиста преди началото на следващия сезон.

В същото време мърсисайдци продължават да бъдат свързвани с Пауло Дибала и Тимо Вернер, като за тях може да прочетете повече във форума: http://90soccerstreet.com/index.php?board=2.0