Хамес Родригес може да се присъедини към „Ливърпул“ за почти 70 милиона паунда

Хамес Родригес

„Ливърпул“ елиминираха отбора на Хамес Родригес „Байерн Мюнхен“ от „Шампионската лига“, но въпреки това мърсисайдци се интересуват от 27-годишния играч, твърди „Ел Конфиденсиал“, цитиран от „Ливърпул Екоу“.

Родригес е под наем за две години при „баварците“, като испанският вестник твърди, че „Байерн“ трябва да дадат 50 милиона паунда, за да го привлекат за постоянно.

Колумбиецът заяви преди, че иска да се завърне в „Реал Мадрид“, които са водени сега от Зинедин Зидан. Ако се вярва на слуховете, планът на Родригес може да пропадне заради завръщането на французина.

Зидан напусна “Реал” преди началото на сезона, но беше възстановен на поста след лошото представяне на отбора под ръководството на Сантяго Солари.

Твърди се, че ако “Байерн” не подпишат с Родригес в края на сезона, “Реал Мадрид” ще се опитат да вземат повече пари за него, като сложат цена от 70 милиона паунда за 27-годишния футболист.

“Ливърпул Екоу” информират, че “Манчестър Юнайтед” също се интересуват от Родригес, така че ще бъде интересно къде ще играе колумбиецът през следващия сезон.

Атакуващият футболист беше една от звездите на световното първенство по футбол през 2014-а година, но неговият трансфер в “Реал Мадрид” не проработи както трябва.

“Ливърпул” имат нужда от още един атакуващ полузащитник, като Хамес Родригес може да играе и по крилото.

Остава да се види дали “червените” са готови да направят оферта от 70 милиона паунда за играча, който не се представя кой знае колко добре, откакто премина в Германия.

“Ливърпул” наблюдаваха отблизо Родригес в “Шампионската лига”, така че ще бъде интересно през това лято кой ще дойде и кой ще напусне “Анфийлд”.