Голяма трансферна сделка на „Ливърпул“ „блокирана“ след намесата на Юрген Клоп

Мохамед Салах

Поради някаква неясна причина италианската преса и нейните източници не искат да изоставят идеята, че „Ливърпул“ се интересуват от Пауло Дибала.

Споменават се сделки за огромни суми пари, като в същото време се споменава и за размяна на Дибала с Мохамед Салах, която, ако трябва да сме честни, няма как да се случи.

„ТутоМеркатоУеб“ информират в петък, че въпреки интереса на „Ливърпул“ към аржентинеца, Юрген Клоп не иска и да чуе, че неговата звезда от Египет ще напусне „Анфийлд“.

Това е довело до края на разговорите за размяна на двамата футболисти, като германският мениджър на мърсисайдци лично се е намесил, за да попречи неговия тим да бъде разпродаден в края на сезона.

Като се има предвид колко добре се представят “Ливърпул” през този сезон, ще бъде почти идиотско, ако „червените“ се разделят със Салах, макар отборът да не разчита на него в толкова голяма степен като миналия сезон.

Разбираемо е защо тим като „Ливърпул“ би се интересувал от Дибала, особено след като искаха да привлекат Набил Фекир през лятото.

Нападателят на „Ювентус“ не е във форма през последните месеци, най-вече защото Макс Алегри трябваше да намери място на Кристиано Роналдо в отбора.

Въпреки това засега няма достоверна информация, че Дибала иска да напусне Торино, като засега тези слухове служат само да пълнят страниците на вестниците и да генерират допълнителни посещения на уеб сайтовете.

„Байерн Мюнхен“, които искат да заменят Франк Рибери и Ариен Робен, и „Интер“ също се интересуват от Пауло Дибала.

Един от най-достоверните източници на блога, близък до „Ливърпул“, сподели във връзка с интереса на „Ювентус“ към Мохамед Салах:

„Да, има интерес от страна на „Юве“, както и от другите водещи клубове в Европа, но той е в един от най-големите, ако не и най-големия клуб в Европа, така че по мое собствено мнение Мо и неговото семейство са много доволни тук. Той никъде няма да ходи.“