„Ливърпул“ с изненадващ ход към звезда на „Борусия Дортмунд“

Джейдън Санчо

Джейдън Санчо

Ако се вярва на последните слухове, „Ливърпул“ се интересуват от младата звезда на „Борусия Дортмунд“ Джейдън Санчо.

Според английския вестник „Дъ Мирър“, талантливото крило е в полезрението на клубовете от „Висшата лига“ след като направи впечатляващ старт на сезона в Германия.

Настоящата форма на Санчо е впечатлила няколко престижни клуба в Европа, като неговата роля в „Борусия Дортмунд“ продължава да привлича вниманието на специалистите.

Бързото развитие на 18-годишния играч в гранда от „Бундеслигата“ „Борусия Дортмунд“ получи признание и на международната сцена, след като Гарет Саутгейт включи младежа в английския национален отбор в предстоящите мачове с Хърватска и Испания.

Според „Мирър“ интересът към Санчо е накарал „Борусия“ да смятат, че един ден той може да струва около сто милиона паунда.

„Ливърпул“ ще се конкурира с „Манчестър Юнайтед“, „Челси“, „Арсенал“ и „Тотнъм Хотспър“ за подписа на Санчо, чиято цена само ще се покачва с добрите му изяви за „Дортмунд“.

Джейдън Санчо е участвал в създаването на шест гола за своя тим през този сезон и е водач в „Бундеслигата“ по този параграф в началото на сезона.