„Ливърпул“ може да загубят Джеймс Милнър през следващия сезон

Джеймс Милнър

Джеймс Милнър

Според „Дейли Мейл“, „Ливърпул“ може да загубят без пари Джеймс Милнър през следващото лято, като разговорите за нов договор все още не са започнали. Полузащитникът е важен играч под ръководството на Юрген Клоп и със сигурност ще бъде задържан след 2019-а година, ако иска да остане на „Анфийлд“. Милнър се присъедини към „Ливърпул“ от „Манчестър Сити“ през 2015-а година и изигра 138 мача във всички турнири, като игра на различни позиции по терена.

Миналия сезон бившият английски национал изигра 32 срещи във „Висшата лига“. Милнър участва във всички пет мача от лигата през тази кампания. Той ще навърши 33 години през януари 2019-а година и все още е един от най-добре представящите се полузащитници в дивизията. Ако „Ливърпул“ са сигурни, че бившата звезда на „Астън Вила“ не иска да напусне клуба в края на сезона, те може да изчакат до Нова година, преди да му предложат нов договор.

Неговата чудесна форма през сезон 2018/2019 ще постави въпроса за стойността му пред Клоп, но всички заинтересовани страни изглеждат доволни от ситуацията на този етап. „Дейли Мейл“ информират, че в началото на тази година са се появили слухове за нов договор, но все още няма прогрес на този фронт.

В същото време скаути на „Ливърпул“ посетиха Испания: