Вратарят на „Ливърпул“ Лорис Кариус предложен на гранд от турската суперлига; двата клуба преговарят и за Симон Миньоле

Лорис Кариус

Лорис Кариус

Отборът на „Ливърпул“ е предложил Лорис Кариус на „Бешикташ“, но тимът от турската суперлига не е пожелал да осъществи трансфера, твърди турското издание „AMK“.

Ако се вярва на вестника, „черните орли“ са се свързали с мърсисайдци за Симон Миньоле, но „Ливърпул“ са предложили и Кариус на истанбулския гранд, след като са го обявили за трансфер.

Не се знае причината за решението на „Бешикташ“, но източникът, близък до „черно-белите“ е споделил, че продължават разговорите между турския клуб и Миньоле.

Засега не се знае дали Кариус също влиза в плановете на „Бешикташ“.

Странно е, че „Ливърпул“ са предложили Кариус, като се има предвид, че на този етап той е резерва на Алисон Бекер, освен ако, разбира се, „червените“ не намерят заместник до края на трансферния прозорец.

Източник, близък до „Анфийлд“, сподели, че е възможно „Ливърпул“ да получат запитване за Кариус, но засега не се знае за кой клуб става въпрос.

Лорис Кариус все още има три години до края на своя договор и по всичко изглежда, че все още е в плановете на Юрген Клоп.

В същото време Миньоле има зелена светлина да напусне, след като вече е трети избор за Клоп.

За „Бешикташ“ е приоритет да привлекат вратар, след като продадоха Фабри на „Фулъм“.

Турският гранд има време до края на месеца да приключи със сделките си, тъй като трансферният прозорец в турската суперлига продължава до 30-и август.