Джеймс Пиърс с новини за интереса на „Ливърпул“ към Домагой Вида

Домагой Вида

Домагой Вида

Феновете на „Ливърпул“ успяха да въздъхнат с облекчение вчера, след като Джеймс Пиърс от „Ливърпул Екоу“ съобщи в туит, че „няма абсолютно никакъв интерес към защитника на „Бешикташ“ Домагой Вида въпреки упоритите спекулации“, и „Клоп е доволен с опциите си на позицията централен бранител“.

През лятото имаше постоянни слухове във връзка с Вида, като френското издание „Л’Екип“ дори съобщи, че „Ливърпул“ са направили оферта от 22 милиона паунда за играча преди няколко дена, но Пиърс побърза да опровергае тази информация.

Това е добра новина за повечето фенове на „Ливърпул“, които не смятаха Домагой Вида за калибъра играч, към когото „червените“ трябва да се стремят, въпреки солидното му представяне за Хърватия на световното първенство заедно с Деян Ловрен.

Юрген Клоп изглежда доволен от своите опции в центъра на защитата, като Върджил ван Дайк и Деян Ловрен започнаха да изграждат забележително партньорство. Жоел Матип, Рагнар Клаван и Джо Гомес са добри опции като резерви.

По всичко изглежда, че Пиърс вярва на Клоп, когато той казва, че няма да има повече трансфери през това лято, освен ако няма непредвидени контузии. Това би разочаровало някои фенове на „Ливърпул“, които се надяват, че сделката за Набил Фекир може да бъде съживена.

Достоверни източници на блога съобщиха, че е малко вероятно Клоп да остави Фекир на сухо, и ако „Ливърпул“ не направят оферта за френския национал това лято, това може да се случи през зимния трансферен прозорец. Още за последното развитие около Набил Фекир може да прочетете тук и тук.

Ще съжалявате ли, ако Домагой Вида наистина не премине на "Анфийлд"?

  • Не, "Ливърпул" има по-добри опции на този пост. (48%, 16 Votes)
  • Не, но "Ливърпул" не може да разчита на опциите си в централната защита и трябва да се подсили с нов централен защитник. (36%, 12 Votes)
  • Да. (15%, 5 Votes)

Total Voters: 33

Зареждане ... Зареждане ...