„Ливърпул“ подготвят оферта за Томас Стракоша

Томас Стракоша

Томас Стракоша

Ако се вярва на последните слухове, отборът на „Ливърпул“ подготвя оферта на стойност 26.3 милиона паунда за вратаря на „Лацио“ Томас Стракоша.

Грандът от Мърсисайд в момента търси нов вратар след представянето на Лорис Кариус във финала на „Шампионската лига“, в който германецът направи две фатални грешки при загубата на „червените“ от „Реал Мадрид“ с 3:1.

Стражът на „Рома“ Алисон Бекер беше свързван постоянно с трансфер в посока „Анфийлд“, но според „ТутоМеркатоУеб“, „Ливърпул“ са обърнали своето внимание към албанския вратар на „Лацио“ и смятат, че 26.3 милиона паунда ще стигнат, за да го закупят.

23-годишният Стракоша се присъедини към „Лацио“ от гръцкия клуб „Паниониос“ през 2012-а година и изигра 77 мача за италианския гранд, включително 52 мача във всички състезания през сезон 2017-2018.

Тимът на Юрген Клоп е свързван с интерес и към вратаря на „Барселона“ Яспер Силесен, който не успя да се наложи като титуляр на „Ноу Камп“, откакто пристигна през 2016-а година.

Според един от най-достоверните източници на блога, „Ливърпул“ все още се опитват да привлекат Алисон, но проблемът е, че той се надява да премине в „Реал“. „Червените“ се опитват да го привлекат, но в същото време не искат да останат излъгани.

Мърсисайдци преговарят с представителите на Алисон в момента.