„Ливърпул“ близо до подписа на Джеймс Мадисън; сделката за Райън Сесеньон в напреднал етап

Райън Сесеньон

Райън Сесеньон

Ако се вярва на последните слухове, отборът на „Ливърпул“ е близо до подписа на младите звезди на „Норич“ и „Фулъм“ Джеймс Мадисън и Райън Сесеньон.

„Ливърпул“ ще спорят за двамата играчи с тимовете на „Манчестър Юнайтед“, „Челси“ и „Арсенал“.

По време на престоя си на „Анфийлд“ Юрген Клоп рядко дава големи трансферни суми за футболисти, като вместо това предпочита да привлича играчи, които заслужават парите си.

Сайтът „Анфийлд Едишън“ твърди, че „Ливърпул“ е на ръба да подпише с Мадисън и Сесеньон.

„Анфийлд Едишън“ информира, че звездата на „Норич“ Джеймс Мадисън очаква да бъде част от тима на „червените“ през следващия сезон.

21-годишният футболист има 15 гола в 46 срещи, въпреки че „канарчетата“ затъват под ръководството на Даниел Фарк през този сезон.

„Челси“ са фаворити за неговия подпис, но Мадисън очаква да играе на „Анфийлд“ заедно със своя близък приятел Трент Александър-Арнолд.

Двамата споделят една стая, когато са с националния отбор на Англия до 21 години.

„Анфийлд Едишън“ твърди също така, че Сесеньон е близо до това да подпише с „Ливърпул“ – информация, съобщена във форума на блога още в края на миналия месец: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=768.msg861#msg861.

Смята се, че агентът на звездата на „Фулъм“ преговаря с мърсисайдци за трансфера.

17-годишният футболист има невероятните 15 гола и пет асистенции в 47 мача.

„Ливърпул“ са убедени, че играчът ще облече червената фланелка през следващия сезон, въпреки интереса към него от страна на „Манчестър Юнайтед“, „Барселона“ и „Пари Сен Жермен“.

Коя от двете млади звезди искаш да видиш на "Анфийлд"?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...