„Реал“, „ПСЖ“ и „Барселона“ с интерес към Мохамед Салах

Мохамед Салах

Мохамед Салах

„Реал Мадрид“, „Пари Сен Жермен“ и „Барселона“ са проявили интерес към звездата на „Ливърпул“ Мохамед Салах, твърдят слухове от вчера.

Твърди се, че трите клуба са отправили официални и неофициални (чрез представители на играча) запитвания дали Салах е наличен за трансфер преди началото на летния трансферен прозорец.

Достоверни източници, близки до „Анфийлд“, информираха, че „Ливърпул“ няма да приемат оферти за 25-годишния футболист през лятото дори ако са на стойност 200 милиона паунда. Собствениците на „червените“ от „Фенуей Спортс Груп“ са уведомили официалните лица на „Анфийлд“, че не искат да продават египтянина при никакви обстоятелства.

„Реал“ продължават да бъдат свързвани постоянно със Салах, като влиятелни фигури в Египет се надяват, че футболистът ще премине в испанския гранд, защото смятат, че ще даде голям тласък на страната. Ако се вярва на слуховете, „Пари Сен Жермен“ са готови да счупят рекорда за най-скъп футболист, който те поставиха, след като платиха 198 милиона паунда на „Барселона“ за Неймар през 2017-а година.

„Барселона“ са готови да платят колкото предлагат и двата клуба, ако „Ливърпул“ решат да приемат оферти за Салах.

Според достоверни източници, близки до „Ливърпул“, Салах е доволен на „Анфийлд“, но официалните лица на мърсисайдци смятат, че неговият агент може да има планове да осъществи трансфера на футболиста в Испания по-скоро в близко, отколкото в далечно бъдеще. Твърди се обаче, че Салах е изразил желание през изминалата седмица да удължи договора си с „червените“.