„Реал Мадрид“ предприемат първи стъпки към привличането на Мохамед Салах на „Сантяго Бернабеу“

Мохамед Салах

Мохамед Салах

Според последните слухове, „Ливърпул“ все още искат да осъществят трансфера на футболиста на „Реал Мадрид“ Дани Себайос.

21-годишният полузащитник беше свързван с „червените“ през декември, но до трансфер така и не се стигна. Въпреки това се твърди, че официални лица на „Ливърпул“ са се срещнали с Дани Себайос през януари, за да обсъдят възможен трансфер в посока „Анфийлд“.

Медиите в Испания съобщават, че Себайос има клауза за откупуване на стойност 440 милиона паунда, но „Реал“ са склонни да го продадат на мърсисайдци срещу 45 милиона паунда във връзка с планирания трансфер на Мохамед Салах в посока „Сантяго Бернабеу“.

Твърди се, че президентът на „Реал Мадрид“ ще позволи на Дани Себайос да се присъедини първоначално към „Ливърпул“ под наем, и ако тогава „червените“ се съгласят да преговарят за Салах, да го включи в сделката за египтянина.

Слуховете в Испания са окачествени като първия ход на „Реал“ към привличането на звездата на „Ливърпул“. Въпреки това информацията е твърде спекулативна на този етап, защото „Ливърпул“ може да имат интерес към Себайос, но със сигурност нямат желанието да се разделят със Салах.

Един от най-достоверните източници, близки до „Анфийлд“, сподели, че „Ливърпул“ нямат доверие на агента на Салах. Въпреки това на този етап няма никакви сведения за злодеяние от страна на агента или за интерес от страна на египетския национал към трансфер в „Реал“. Източник, близък до мърсисайдци, сподели, че Салах твърди вътре в клуба, че е доволен където е на този етап от своята кариера.