Скандал между Миньоле и Клоп преди Кариус да бъде обявен за номер едно

Симон Миньоле

Симон Миньоле

Новините в белгийските медии по общо мнение се въртят около оглушителен скандал между Клоп и Миньоле, сподели Пер Фриман, който има много добри връзки в медиите в Белгия, в телевизионно интервю, публикувано в датски сайт.

Твърди се, че Миньоле се е оплакал, че Кариус се възползва от облаги, и двамата не се състезават при еднакви условия. Една от облагите е, че Клоп е приятел с бащата на Кариус, а другата е, че Клоп и Кариус идват от един и същ район в Германия, като различни хора от този район подшушват на ухото на Клоп.

Очевидно мнението на Миньоле е натъжило и ядосало Клоп, който се е почувствал оскърбен, че Миньоле смята, че той би постъпил по този начин.

Това се е случило преди Кариус да бъде обявен за номер едно, като белгийските медии смятат, че това е основната причина за това решение.

Според Пер Фриман, въпреки че това е довело до желанието на Миньоле да напусне, белгийските медии не смятат, че това може да се случи, тъй като Миньоле иска от другите клубове същата заплата, която получава в „Ливърпул“.