„Ливърпул“ свързвани с вратар на „Реал Мадрид“

Кейлор Навас

Кейлор Навас

Измина известно време, откакто „Ливърпул“ бяха свързвани с трансфера на вратар, най-вероятно защото Юрген Клоп продължава да твърди, че е доволен от двамата си вратари, въпреки че част от феновете искат Дани Уорд да получи шанс, обикновено след грешка на Миньоле или Кариус.

Миналата седмица мърсисайдци бяха свързвани с бившия вратар на „Реал“ Икер Касияс, а тази седмица „Ливърпул“ са свързвани с един от настоящите вратари на „Реал Мадрид“ Кейлор Навас.

Според слухове, идващи от Испания, Клоп е отправил запитване дали 30-годишният футболист е наличен за трансфер в края на летния трансферен прозорец, и този интерес все още остава. Твърди се дори, че мениджърът на „Ливърпул“ лично се е обадил на национала на Коста Рика във връзка с трансфера в посока „Анфийлд“.

Смята се, че Навас, който се присъедини към „Реал“ срещу 10 милиона евро през 2014-а година, се чувства несигурен за бъдещето си и се оглежда за трансфер. На този етап няма достоверен източник, който да потвърди тази информация.

Фактът, че „червените“ отново са свързвани с трансфер на вратар най-вероятно означава, че Юрген Клоп наистина се оглежда за вратар, или на светло са излезли разговори зад закрити врати, че мениджърът губи търпение с някой от вратарите, и агентите са се задействали.