Клоп и Моуриньо наблюдават нападател

Кайнан Дейвис

Кайнан Дейвис

Юрген Клоп може и да казва, че е доволен от атакуващите футболисти, които има на разположение, но ако се вярва на слуховете от тази седмица, мениджърът на „Ливърпул“ продължава да се оглежда за нови попълнения, въпреки че трансферният прозорец затвори само преди няколко седмици.

Наскоро Клоп публично подкрепи нападателя Даниел Стъридж, като сподели, че никога не е искал да го продаде въпреки проблемите му с контузиите, но няма много фенове на „Ливърпул“, които биха повярвали на това, или със сигурност не биха искали да повярват. Роберто Фирмино не е достатъчно ефективен пред гола, а Дани Ингс има проблеми с контузиите.

Ако се вярва на последните слухове, Юрген Клоп може да влезе в битка с Жозе Моуриньо за младата надежда на „Астън Вила“ Кайнан Дейвис, национал на Англия до 20 години, който започна сезона добре в „Чемпиъншип“.

185-сантиметровият нападател беше наблюдаван от скаути на клубове от „Премиършип“ през тази седмица, като представители на „Ливърпул“ надали са били сред тях, но достоверни източници на блога твърдят, че играчът е в полезрението на „мърсисайдци“.