„Ливърпул“ увеличиха офертата за Тома Льомар

Тома Льомар

Тома Льомар

Отборът на „Ливърпул“ има желанието да предложи още 10 милиона за подписа на Тома Льомар. Първоначалната оферта от 65 милиона паунда беше отхвърлена преди два дена от френския клуб, който не иска да продава, но мърсисайдци все още не са се отказали.

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп иска да включи Дивок Ориги в офертата за Льомар, което може би ще заинтересова „Монако“. Белгийският национал е желан от няколко клуба, включително „Байер Леверкузен“, „Кристъл Палас“, „Марсилия“, „Нюкасъл“, „Тотнъм“ и „Вердер Бремен“, въпреки че те се интересуват по-скоро да го привлекат под наем.

21-годишният Льомар може да играе по крилото и в центъра, като се чувства добре и като уинг-бек. Той беше закупен от „Каен“ за 3.5 милиона паунда през 2015-а година, и има договор с клуба до 2020-а година.

Според източници, близки до „Ливърпул“, „червените“ имат добър шанс да привлекат Льомар, както и да доведат Върджил ван Дайк най-накрая на „Анфийлд“.

Достоверни източници на блога твърдят, че „Ливърпул“ и „Барселона“ все още преговарят за бъдещето на Филипе Коутиньо, въпреки отричането в публичното пространство, а по всичко личи, че „червените“ са спрели интереса си към Ренато Санчес за момента.