„Ливърпул“ искат 30 млн. паунда за Мамаду Сако

Мамаду Сако

Мамаду Сако

Футболен клуб „Ливърпул“ е уверен, че може да продаде Мамаду Сако на добра цена през летния трансферен прозорец.

27-годишният френски национал се завърна в клуба за предсезонната си подготовка, но в момента тренира сам, защото се възстановява от контузия в коляното, която получи, докато играеше под наем за „Кристъл Палъс“.

„Ливърпул“ смятат, че могат да получат около 30 милиона паунда за него, въпреки че „Кристъл Палъс“ твърдят, че са се отказали от сделката заради тази цена.

Договорът на централния защитник с „Ливърпул“ изтича след три години, което кара официалните лица на „червените“ да смятат, че могат да вземат по-голяма сума от тази, платена от „Евъртън“ за Майкъл Кийн, който имаше само година до края на своя договор. „Карамелите“ платиха за централния защитник на „Бърнли“ 25 милиона паунда.

Мамаду Сако желае да се пребори за мястото си на „Анфийлд“, но след редица проблеми с дисциплината той не е играл за мърсисайдци от 15 месеца насам и надали ще му бъде даден втори шанс.

„Ливърпул“ продължават да са на пазара за нов централен защитник, като Върджил ван Дайк все още е в радара на „червените“.

Смятате ли, че "Ливърпул" се нуждае от Мамаду Сако?

  • Не, парите от неговата продажба ще бъдат използвани за привличането на по-качествен защитник. (76%, 42 Votes)
  • Да, "Ливърпул" трудно ще намерят друг футболист с неговите качества. (24%, 13 Votes)

Total Voters: 55

Зареждане ... Зареждане ...