„Ливърпул“ свързван със звезда на „Реал Мадрид“, оценявана на 43 милиона паунда

Хамес Родригес

Хамес Родригес

Според слухове, идващи от Испания, отборът на „Ливърпул“ желае да плати 43 милиона паунда на „Реал Мадрид“, за да си осигури услугите на Хамес Родригес.

25-годишният атакуващ полузащитник е желан от Юрген Клоп, който, ако се вярва на последните твърдения, е готов да покаже „истински намерения“ на трансферния пазар през лятото.

Родригес, който е един от играчите, които постоянно са свързвани с „Ливърпул“, не попада в плановете на Зинедин Зидан и испанският гранд има желание да го продаде.

Твърди се, че Хамес Родригес може да премине на „Стамфорд Бридж“ в сделка, при която Еден Азар ще заиграе на „Сантяго Бернабеу“, но се смята, че само „Ливърпул“ желаят да платят исканата от „Реал“ цена за колумбиеца, който има 54 мача за националния отбор на Колумбия.

Журналистът на английския вестник „Таймс“ Пол Джойс твърди, че собствениците на „червените“ от „Фенуей Спортс Груп“ са готови да предоставят най-големия трансферен бюджет в историята на клуба на Юрген Клоп. Джойс не споменава конкретна сума, но съобщава, че ръководството на клуба е решило да привлече само доказани играчи. Ако се вярва на журналиста, Клоп и „Фенуей“ са решили това лято отново да влязат в битка с грандовете.

Пол Джойс написа, че „Ливърпул“ не биха се поколебали да дадат 50 милиона паунда за Върджил ван Дайк, но мърсисайдци ще срещнат сериозна конкуренция в лицето на „Челси“ и „Манчестър Сити“. Футболистът на „Бърнли“ Майкъл Кийн не попада в листа на Клоп за най-желани попълнения през летния трансферен прозорец, но отново може да попадне в радара на германския специалист.

Заслужава ли си "Ливърпул" да даде 43 милиона паунда за Хамес Родригес?

  • Да. (77%, 27 Votes)
  • Не. (23%, 8 Votes)

Total Voters: 35

Зареждане ... Зареждане ...