„Ливърпул“ са се прицелили в нападател от „Чемпиъншип“

Бен Бреретън

Бен Бреретън

Според слухове в английската преса от тази седмица футболен клуб „Ливърпул“ е убеден, че ще подпише с нападателя на „Нотингам Форест“ Бен Бреретън.

17-годишният футболист отбеляза първия си гол за първия тим на „Форест“ срещу „Астън Вила“ в събота – късен изстрел, който донесе победата за неговия тим. Твърди се, че „Ливърпул“ го искат на всяка цена, въпреки че играчът направи своя дебют срещу „Родъръм“ четири дена преди мача с „Вила“.

Достоверни източници, близки до мърсисайдци, споделиха, че скаути на „Ливърпул“ наблюдават младата звезда на „Нотингам Форест“, и клубът е направил запитване за Бреретън през изминалия месец.

Репортаж от срещата между „Нотингам Форест“ и „Астън Вила“ може да видите тук:

В същото време френският нападател Антоан Гризман е в полезрението на няколко клуба от „Премиършип“ и най-вече „Манчестър Юнайтед“, които са фаворити за подписа на играча на „Атлетико Мадрид“.

Слухове, идващи от Франция, твърдят, че „Арсенал“ и „Манчестър Юнайтед“ имат шанс да подпишат с него. „Челси“ също наблюдават ситуацията около Гризман, като „Манчестър Сити“ не се интересуват от футболиста на този етап.

Френските медии смятат, че тимовете на „Ливърпул“ и „Тотнъм“ нямат възможност да платят цената за откупуване на играча от 85 милиона паунда, като не представляват особен интерес за 25-годишния футболист.