„Ювентус“ наблюдават полузащитник на „Ливърпул“

Емре Джан

Емре Джан

Според последните слухове в английските медии, отборът на „Ювентус“ наблюдават полузащитника на „Ливърпул“ Емре Джан във връзка с вероятен трансфер през летния трансферен прозорец.

„Бианконерите“ са изпратили скаути да наблюдават национала на Германия, който има седем мача за Бундестима, тъй като имат желание да подсилят полузащитата си в края на сезона.

Официално „Ливърпул“ твърдят, че футболистът не се продава, но според последните достоверни слухове, Юрген Клоп би обмислил значителна оферта за 23-годишния играч, с цел да увеличи трансферния си бюджет през лятото. Разбира се, предложената трансферна сума трябва да бъде наистина голяма, за да бъде взета под внимание.

„Ювентус“ наблюдават още и трансферната цел на „червените“ Махмуд Дауд. Ръководството на „Ливърпул“ е определило Дауд като основна трансферна цел за клуба и мърсисайдци продължават да водят разговори с представителите на полузащитника от „Интернешънъл Сокър Мениджмънт“, въпреки че „Борусия Мьонхенгладбах“ предупредиха клуба от „Анфийлд“ да стои далече от играча.

Достоверни източници, близки до „Ливърпул“, твърдят, че агентът Реза Фазели е провел неофициални разговори с мърсисайдци във връзка с Дауд, но е споделил, че „Борусия Мьонхенгладбах“ няма да отстъпят за цената на родения в Сирия футболист, ако решат да преговарят през лятото.