„Ливърпул“ обмислят да привлекат звезда на „Интер Милано“ на стойност „35-40 милиона евро“

Отборът на „Ливърпул“ е свързван с няколко атакуващи футболисти през този месец, като новото име в списъка е Иван Перишич.

Хърватският национал игра в „Борусия Дортмунд“ под ръководството на Юрген Клоп и в момента се намира в много добра форма за тима от „Серия А“ „Интер Милано“.

Италианският вестник „Ла Гадзета дело Спорт“ публикува информация, в която се твърди, че отборите на „Челси“, „Ливърпул“ и „Манчестър Юнайтед“ обмислят възможността да привлекат 27-годишното крило на „Анфийлд“.

Иван Перишич може да играе по двата фланга на нападението и има 19 мача за първенството през този сезон за „Интер“, като е отбелязал 7 гола и е направил 4 асистенции.

Той беше една от звездите на хърватския национален отбор по време на европейското първенство през изминалата година. Перишич е играл 55 пъти за Хърватия, като има отбелязани 16 гола.

Според статията, снимка на която може да видите по-долу, „Интер Милано“ привлякоха Иван Перишич срещу 16 милиона евро от „Волфсбург“, но на този етап футболистът е оценяван на 35-40 милиона евро.

Информацията на „Ла Гадзета дело Спорт“ потвърждава интереса на „Ливърпул“ към хърватския национал, за когото „Отбор.bg“ писа още в края на юни месец миналата година: http://otbor.bg/livrpul-nablyudavat-zvezda-na-hrvatskiya-natsionalen-otbor

Материалът в "Ла Гадзета дело Спорт" за Иван Перишич

Материалът в „Ла Гадзета дело Спорт“ за Иван Перишич