„Ливърпул“ обмислят да привлекат крило на стойност 20 милиона паунда

„Ливърпул“ трябва да привлекат качествен атакуващ полузащитник, и ако искат да направят това, трябва да действат, тъй като до края на трансферния прозорец остават само 12 дни.

Наскоро се появи информация от Италия, че мърсисайдци се интересуват от подписа на плеймейкъра на „Сасуоло“ Доменико Берарди. Според последните слухове обаче, „Ливърпул“ обмислят да привлекат 19-годишното крило от Ямайка Леон Бейли.

„Дейли Мейл“ твърдят, че „Рома“ и „Байер Леверкузен“ са готови да дадат 20 милиона паунда, за да подпишат с него през този месец, като „Ливърпул“ и „Челси“ са готови да се намесят в борбата за младата звезда.

Бейли е многофункционален футболист, който може да играе и по двата фланга.

Младият футболист играе в момента за белгийския тим на „Генк“ и е във върховна форма. Леон Бейли е играл в 34 мача до момента и е участвал в 18 от головете на своя отбор, като има 8 гола и 10 асистенции.

През октомври миналата година „Мейл“ съобщи, че „Манчестър Юнайтед“ също имат интерес към младежкия национал на Ямайка.

„Ливърпул“ имат сериозна конкуренция за Бейли и трябва да действат бързо, ако искат да подпишат с него. Въпреки информацията на „Дейли Мейл“, не се очаква „Ливърпул“ да са много активни до края на трансферния прозорец. Клубът работи по няколко трансфера през този месец в лицето на Кристиан Пулишич и Махмуд Дауд, но според достоверни източници на блога ръководството на „червените“ е „готово да чака до лятото“.

Смятате ли, че "Ливърпул" задължително трябва да привлече подкрепления, за да има шанс за титлата в Англия?

  • Да. (77%, 24 Votes)
  • Не. (23%, 7 Votes)

Total Voters: 31

Зареждане ... Зареждане ...