„Ливърпул“ готови да осъществят сделката за Куинси Промес; Клоп иска нападател на „Нотингам Форест“

Куинси Промес

Куинси Промес

Футболистът на „Спартак Москва“ Куинси Промес е свързван сериозно в последно време с трансфер в посока „Анфийлд“, и ако се вярва на последните слухове, Юрген Клоп е готов да направи оферта, за да го привлече в „Ливърпул“.

Журналистът на „Мирър“ Нийл Моксли сподели: „“Ливърпул“ ще направят опит да подпишат с Куинси Промес през този месец, като Юрген Клоп иска да атакува титлата в „Премиършип“.“

Руският клуб иска 25 милиона паунда за играча, който е техен голмайстор в два от последните три сезона.

„Ливърпул“ наблюдават 25-годишния Промес от известно време насам, но са принудени да действат за подписа на нападателя, тъй като и други клубове от „Премиършип“ имат интерес към него.

С началото на трансферния прозорец очаквано се появиха много слухове, свързани с „Ливърпул“, но сделката за Куинси Промес е една от малкото, в които има някаква доза истина.

В същото време мениджърът на „червените“ Юрген Клоп се е обадил лично на „Нотингам Форест“, с помощта на главния скаут на „Ливърпул“ Бари Хънтър“, за да пита дали нападателят Бен Бреретън е наличен за трансфер.

Младата надежда на „Форест“ е на 17 години и играе за тима до 23 години, и от доста време насам е в радара на „Манчестър Юнайтед“.

Бреретън се представя на ниво, като има 15 гола в 20 мача.