Звезда, получаваща 140 хиляди паунда на седмица, иска да играе на „Анфийлд“

Джо Харт

Джо Харт

Откакто Пепе Рейна напусна „Ливърпул“, „червените“ нямат вратар, който да играе постоянно добре и да не допуска гафове.

Брендън Роджърс подписа със Симон Миньоле, който има противоречиви изяви от самото начало на кариерата си в „Ливърпул“. Белгийският вратар умее добре да предпазва вратата си от изстрели, но неговите решения по време на мачовете на мърсисайдци костваха на клуба немалко точки.

Юрген Клоп се опита да реши този проблем през лятото, като подписа с Лорис Кариус, но на този етап изявите на германския вратар са потресаващи. Неговите грешки костваха на „Ливърпул“ важни точки в мачовете срещу „Борнемут“ и „Уест Хам“.

Според английския вестник „Мирър“, германският мениджър на „Ливърпул“ иска да привлече опитен вратар в лицето на Джо Харт.

Харт получава 140 хиляди паунда на седмица и се представя добре за италианския клуб „Торино“. „Торино“ се намират на осмо място в „Серия А“.

Добрите новини за „Ливърпул“ са, че 29-годишният английски национал, който е собственост на „Манчестър Сити“, желае да се присъедини към мърсисайдци. Джо Харт иска да се завърне в Англия, и е споделил пред свои приятели, че би желал да се състезава за „червените“.

Ако се вярва на „Мирър“, Юрген Клоп следи изявите на Харт и ще наблюдава Миньоле и Кариус до края на сезона, преди да вземе решение.