„Ливърпул“ свързвани с изненадващ трансфер на бивш футболист на „Манчестър Юнайтед“

Вилфред Заха

Вилфред Заха

Според „ексклузивен“ материал в сайта „Футбол Уиспърс“, който може би не е най-благонадеждният източник за новини, свързани с „Ливърпул“, мърсисайдци са свързвани с трансфера на намиращото се в добра форма крило на „Кристъл Палас“ Вилфред Заха.

24-годишният футболист се радва на най-добрия си сезон във Висшата лига до този момент, като има три гола и шест асистенции до този момент.

„Ливърпул“ имат нужда от офанзивни попълнения през зимния трансферен прозорец, заради участието на Садио Мане на Купата на африканските нации, и вече бяха свързвани официално с Куинси Промес от „Спартак Москва“.

Ако се вярва на слуховете, „Ливърпул“ са наблюдавали отблизо изявите на Заха и са готови да направят оферта за него през януарския трансферен прозорец, тъй като са доволни от успеха на доказаните футболисти в „Премиършип“, които дойдоха на „Анфийлд“, като Джини Вайналдум и Садио Мане.

Достоверни източници на блога информираха, че „Ливърпул“ са изпратили скаути, за да наблюдават Вилфред Заха, но това беше преди четири години: http://liverpool.operatura.info/?p=1170. На този етап няма благонадеждна информация дали „червените“ са подновили интереса си към бившия футболист на „Манчестър Юнайтед“.